dissabte, 3 de setembre del 2016

TROBADA DE PUNTAIRES

Dissabte, 3 de setembre de 2016









 Aquest dissabte passat, dia 3 de setembre, va tenir lloc una nova trobada de Puntaires, la que feia la dotzena, i sense cap mena de dubte una de les més reeixides, tant pel nombre de participants com per la excel·lent organització i el bon dia que va fer. Son 3 condicions indispensables perquè un esdeveniment tingui èxit. Aquest dia es varen ajuntar tots tres, i la Colla de Puntaires de Borredà, poden estar satisfetes del resultat obtingut.
Més de 80 puntaires, procedents de 28 indrets del país, bona organització, un gran encert de col·locar carpes al mig de la Plaça Major, bon ambient i bon temps, va fer que la Trobada encantés a tots els assistents, i que tots ens felicitessin per com s’havia preparat tot. Segur que qui va venir, tornarà l’any vinent.
 
Aquestes son les activitats que convenen a Borredà. Que vingui gent, que s’ho passi bé, que vegi els encants que té i que tornin. També suposa omplir un matí amb una activitat que cada vegada és més tradicional en el nostre país. L’art de les puntaires és tant variat i tant ric, que permet passar una bona estona admirant la feina de cadascuna.
 
Així, doncs, felicitats de nou a la Colla de Puntaires del poble i que per molts anys pugueu continuar organitzant Trobades com la del dissabte.
 
Borredà, 5 de setembre de 2016.
 
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill